skip_to_content

Käyttöehdot

© Copyright 2015

Tämän verkkosivun sisältö kuuluu Hitachi Power Tools Finland Oy:lle.
Vierailemalla tällä verkkosivulla ja saadessasi verkkosivuston sisältämän informaation osaksesi hyväksyt käyttöehdot.
Kaikki verkkosivun sisältö, mukaan lukien muotoilu, grafiikka, logot, dokumentaatio, informaatio ja viittaukset materiaaleihin, tuotteisiin, palveluihin, kuviin, ääni- tai videomateriaaleihin ovat tekijänoikeussuojattuja ja kuuluvat Hitachi Power Tools Finland Oy:lle ja lisenssinhaltijoille. Materiaali on ainoastaan tarkoitettu tiedoksi.
Tämän sivuston sisällön muokkaaminen on ehdottomasti kielletty.
Tietojen kopiointi ja dokumenttien lataaminen yrityksessäsi ei-kaupalliseen, tai henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua edellyttäen tekijänoikeusilmoituksen näkymistä kaikissa kopioissa.
Tämän verkkosivun sisältö kuuluu Hikoki Power Tools Finland Oy:lle. Vierailemalla tällä verkkosivulla ja saadessasi verkkosivuston sisältämän informaation osaksesi hyväksyt käyttöehdot.
Kaikki verkkosivun sisältö, mukaan lukien muotoilu, grafiikka, logot, dokumentaatio, informaatio ja viittaukset materiaaleihin, tuotteisiin, palveluihin, kuviin, ääni- tai videomateriaaleihin ovat tekijänoikeussuojattuja ja kuuluvat Hikoki Power Tools Finland Oy:lle ja lisenssinhaltijoille. Materiaali on ainoastaan tarkoitettu tiedoksi. Tämän sivuston sisällön muokkaaminen on ehdottomasti kielletty. 
Tietojen kopiointi ja dokumenttien lataaminen yrityksessäsi ei-kaupalliseen, tai henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua edellyttäen tekijänoikeusilmoituksen näkymistä kaikissa kopioissa.

 

VASTUU


 

Esilläoleva sivusto ja sen sisältö saattaa sisältää virheellisiä kuvia tai tietoja. Hikoki Power Tools Finland Oy irtisanoutuu kaikesta vastuusta suoraan tai välillisesti jotka johtuvat näiden sivujen elementtien käytöstä, ellei Hitachi Power Tools Finland Oy ole tietoisesti osoittanut törkeää huolimattomuutta.


Kaikkea tämän sivuston sisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

TAVARAMERKKI


 

Ellei toisin mainita kaikki tavaramerkit, tuotenimet, logot ja muut Hitachi erityistunnusmerkit ovat suojattuja tuotemerkkilailla. Hitachi Koki:lla on täysi omistusoikeus, tekijänoikeudet sekä muut oikeudet olemassa oleviin tavaramerkkeihin, logoihin ja muotoiluelementteihin sivustolla. Tavaramerkkien, logojen ja kuvamateriaalin käyttö kaupallisessa tarkoituksessa ilman lupaa on kiellettyä.

 

 

LISENSSIT JA PATENTIT


Kaikki tekijänoikeudellisesti suojattu materiaali kuuluu Hikoki Power Tools Finland Oy:lle tai lisenssinhaltijalle. Patentit, tavaramerkit, tyyppihyväksynnät ja muu suojattu materiaali on suojattu maakohtaisilla oikeuksilla. Verkkosivujemme käyttäminen ei anna lisenssiä tai lupaa käyttää Hitachi Koki:lle tai kolmannelle osapuolella kuuluvaa tekijänoikeudellista aineistoa.
Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ennakkoilmoitusta.