skip_to_content

About us

Kestävät ja tehokkaat sähkö- ja akkutyökalut ammattikäyttöön

Hitachi-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta.

Edustamiamme merkkejä ovat:

  • HITACHI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
  • NIKO akku-, sähkö- ja lasertyökalut sekä tarvikkeet
  • BASSO naulaimet
  • BENDOF leikkurit ja taivuttimet
  • MFT kiinnikkeet ja ruuvit
  • KONSBERG käsityökalut
  • OLFA veitset

Hitachi Power Tools Finland Oy

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu, huolto ja myynti ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Haluamme olla hyvä ja kiinnostava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjille.

Hitachi

Hitachi Power Tools Finland Oy on osa pohjoismaista konsernia. Pohjoismaiseen Hitachi-konserniin kuuluvat emoyhtiö Hitachi Power Tools A/S Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lisäksi Puolassa on MFT-kiinnitystarvikkeiden tuotanto.

Norjan emoyhtiöllämme on pitkä kokemus ammattityökalukaupasta vuodesta 1922 lähtien. Hitachin akku- ja sähkötyökalujen edustus alkoi Suomessa vuonna 1980. Tuotevalikoimaamme on aina kuulunut myös monipuolisesti erilaisia tarvikkeita ja käsityökaluja.

Vuodesta 2005 lähtien konsernimme omistaja on ollut Hitachi Koki Co. Ltd. Hitachi Kokilla on lähes 70 vuoden kokemus korkealaatuisten ja edistyksellisten sähkötyökalujen kehityksestä ja valmistuksesta ammattikäyttäjien tarpeiden mukaisesti. Hitachi Koki panostaa tuotekehityksessään ennen kaikkea käyttömukavuuteen sekä moottoreiden energiatehokkuuteen ja pitkäikäisyyteen vallitsevia ympäristö- ja laatustandardeja noudattaen.

iF Design Award

Teknologiat