skip_to_content

Tuotteet

HiKOKI Power Tools

Laatua ilman kompromisseja!

Katso HiKOKI Power Tools
Tarvikkeet HiKOKI-koneille

Helpompaa työskentelyä oikeilla tarvikkeilla. Löydät laajasta valikoimastamme tarvikkeet useimpiin käyttötarkoituksiin. Kuten Hitachin työkalut, myös tarvikkeet on suunniteltu kestämään käyttöä.

Katso Tarvikkeet HiKOKI-koneille
HiKOKI - metsä ja puutarha

Moottorikäyttöiset metsä- ja puutarhatyökalut joka vuodenajalle. Koneemme täyttävät vaativat pohjoismaiset laatuvaatimukset.

Katso HiKOKI - metsä ja puutarha
Niko-sähkötyökalut

Helppoon ja nopeaan työskentelyyn

Katso Niko-sähkötyökalut
Bendof-leikkurit ja -taivuttimet

Laatukoneita rakennusteollisuuteen yli 25 vuoden kokemuksella! Meillä on täydellinen valikoima koneita raudoitusteräksen käsittelyyn. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja katkaisuun ja taivutukseen: kädessä pidettävistä työkaluista suurempiin työasemiin. Valikoimaamme sisältyy myös tuotteita kiven, kallion ja betonin halkaisuun.

Katso Bendof-leikkurit ja -taivuttimet
Naulaimet

Valikoimamme koostuu ammattitason paineilma- ja kaasukäyttöisistä naulaimista sekä korkeapainetyökaluista. Lisäksi saatavilla on runsaasti nauloja, dyckert-nauloja sekä hakasia useimpiin käyttötarkoituksiin.

Katso Naulaimet
MFT-kompressorit

Luotettavan varmaa laatua ammattilaiselle! Meillä on useita erilaisia kompressorimalleja rakennusteollisuuteen mutta myös yleiskäyttöön tarkoitettuja kompressoreja kotinikkareille.

Katso MFT-kompressorit
MFT-kiinnikkeet

Kattava ja tarkkaan harkittu kiinnikevalikoimamme on suunniteltu ammattikäyttöön.

Katso MFT-kiinnikkeet
MFT-ruuvit, pultit ja mutterit

Korkealaatuisia ruuveja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Laaja valikoima kattaa useimpien ruuvitarpeet.

Katso MFT-ruuvit, pultit ja mutterit
MFT-kuluttajapakkaukset

Monenlaisia "tee-se-itse" tuotteita, joiden sisältö on räätälöity kuluttajien tarpeiden mukaan niin määrällisesti kuin valikoiman laajuudelta.

Katso MFT-kuluttajapakkaukset
Kongsberg-käsityökalut

Kongsbergillä on vuosikymmenien kokemus työkaluista. Aikojen saatossa laatutyökalujen valikoima on kasvanut niin laajaksi, että se täyttää ammattilaisen vaatimukset niin toiminnallisuuden, tarkkuuden, käyttömukavuuden kuin kestävyyden osalta.

Katso Kongsberg-käsityökalut
Olfa-veitset

Olfa on edelläkävijä käsintehdyissä veitsissä! Tarkkaan valikoidut materiaalit, innovatiivinen teknologia, huolellinen tuotantoprosessi sekä vuosikymmenten kokemus veitsistä ja teristä tekevät Olfa-tuotteista yhdet maailman myydyimmistä veitsistä.

Katso Olfa-veitset