skip_to_content

Sähkötyökalut

Emme tee kompromisseja työkalujemme laadun suhteen. Hitachin sähkötyökalut on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä vuodesta toiseen. Laadun takeena HiKOKIn sähkötyökaluilla on 3 vuoden takuu.
Porakoneet

Hitachin porakoneissa on valittavissa käyttötarkoituksesi mukaan niin pieniä & kevyitä kuin raskaan sarjan koneita. Voit kuitenkin luottaa siihen, että kukin niistä on tasapainoisia käyttää sekä korkealla suorituskyvyllä varustettuja.

Katso Porakoneet
Iskuporakoneet

Korkea iskuvoima, helppokäyttöisyys ja kestävä rakenne - niistä on Hitachin iskuporakoneet tehty.

Katso Iskuporakoneet
Poravasarat

Helppokäyttöiset ja vahvat poravasarat SDS-plus-kiinnityksellä.

Katso Poravasarat
Kombi-/poravasarat

Betoni, kivi ja metalli eivät ole liian suuria vastuksia Hitachin poravasaroille, joilla poraus ja piikkaus koviin materiaaleihin sujuu vaaditulla voimalla. Poravasaramme ovat vahvoja, nopeita ja kestäviä - todellisia ammattitason koneita siis.

Katso Kombi-/poravasarat
Piikkauskoneet

Olipa kyseessä pienimuotoinen tai raskas piikkaustyö, löydät meiltä työsi vaatimusten mukaisen piikkauskoneen. Voit olla kuitenkin varma, että valitsitpa minkä koneen tahansa, se tulee olemaan vankka ja tehokas piikkaaja.

Katso Piikkauskoneet
Murtovasarat

Hitachin murtovasaroista ei voimaa ja iskutehoa puutu! Nämä voimakkaat koneet suoriutuvat täydellä varmuudella suurista ja raskaista murskaustöistä. Hitachin jokainen murtovasara on varustettu UVP-tärinänvaimennusteknologialla, joka vähentää melu- ja tärinäarvoja ja näin ollen mahdollistaa pidemmän työskentelyajan.

Katso Murtovasarat
Mutterinvääntimet

Pitkäikäisellä hiiliharjattomalla moottorilla varustetuilla mutterinvääntimillä pulttien ja mutterien kiinnitys ja irrotus sujuu rivakasti. Kestävä rakenne, pieni koko ja ergonominen muotoilu takaavat, että konetta on miellyttävä käyttää.

Katso Mutterinvääntimet
Monitoimikoneet

Hitachin monitoimikone soveltuu erittäin moneen tarkoitukseen. Se soveltuu niin leikkaamiseen, kaapimiseen, hiontaan, murskaamiseen, puhdistamiseen kuin kiillottamiseen. Saatavilla on monipuolinen valikoima lisätarvikkeita.

Katso Monitoimikoneet
Pyörösahat

Hitachilla on laaja kattaus erilaisia pyörösahoja sekä harrastuskäyttöön että vaativiin ammattitöihin. Kaikkia pyörösahojamme yhdistää vahva ja tasapainoinen rakenne, korkea leikkuukapasiteetti sekä siisti sahausjälki.

Katso Pyörösahat
Katkaisu- ja jiirisahat

Hitachin jiiri- ja katkaisusahat ovat todella käyttäjäystävällisiä selkeiden toimintojen sekä korkean leikkuukapasiteetin ansiosta. Koneiden ominaisuudet mahdollistavat tarkan työskentelyn.

Katso Katkaisu- ja jiirisahat
Pistosahat

Hitachin helppokäyttöisillä ja tehokkailla pistosahoilla sahaaminen ja katkaisu hoituvat sujuvasti ja tarkasti. Koneiden suunnittelussa ergonomisuus on otettu hyvin huomioon, mikä lisää työskentelymukavuutta.

Katso Pistosahat
Puukkosahat

Hitachin puukkosahoilla sahaat ja katkaiset tehokkaasti sekä puuta että metallia. Kovatkaan materiaalit eivät heikennä sahausjäljen tarkkuutta.

Katso Puukkosahat
Yläjyrsimet

Hitachin monikäyttöisillä ja kätevillä yläjyrsimillä puuntyöstö ja jyrsintä tapahtuu tarkasti ja tehokkaasti.

Katso Yläjyrsimet
Tasohiomakoneet

Hitachin tasohiomakoneet soveltuvat erinomaisesti tarkkaan väli- ja viimeistelyhiontaan. Hiomakoneemme ovat kevyitä, tasapainoisia ja tehokkaalla pölynpoistolla varustettuja, mikä maksimoi käyttömukavuuden.

Katso Tasohiomakoneet
Epäkeskohiomakoneet

Hitachin epäkeskohiomakoneella hiot ja kiillotat erilaisia materiaaleja tehokkaasti saaden huolitellun työnjäljen. Helppokäyttöisyys, ergonominen muotoilu ja koneen keveys takaavat, että työ sujuu kuin tanssi.

Katso Epäkeskohiomakoneet
Nauhahiomakoneet

Hitachin nauhahiomakoneet soveltuvat moneen. Koneemme suoriutuvat tehokkaasti puun ja metallin hionnasta ja kiillotuksesta, kivimateriaalien pintakäsittelystä, ruosteen poistosta ym.

Katso Nauhahiomakoneet
Suorahiomakoneet

Hitachin suorahiomakoneet ovat valintasi, mikäli työsi vaatii tarkkuutta ja tehoa. Suorahiomakoneemme eivät tärise, eivätkä pidä meteliä.

Katso Suorahiomakoneet
Kulmahiomakoneet

Hitachilla on runsaasti vaihtoehtoja kulmahiomakoneissa. On pieniä ja näppäriä koneita kevyisiin töihin, isoja ja huipputehokkaita koneita vaativiin & raskaisiin katkaisuihin sekä kaikkea tältä väliltä. Kulmahiomakoneiden suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen, korkeaan suorituskykyyn ja tasapainoiseen muotoiluun.

Katso Kulmahiomakoneet
Kulmahiomakonepaketit

Kulmahiomakonepaketti on järkevä ratkaisu silloin, kun tarvitset koneita sekä pieniin että suuriin töihin.

Katso Kulmahiomakonepaketit
Betonileikkurit

Erittäin tasapainoinen ja vahva Hitachi-betonileikkuri on kehitelty vaativiin töihin. Se pystyy leikkaamaan tehokkaasti betonia, liuskekiveä ja marmoria. Vaikka työt olisivat kuinka raskaita tahansa, koneen käytöstä aiheutuu vain vähän tärinää ja melua.

Katso Betonileikkurit
Levyleikkurit ja nakertajat

Hitachin levyleikkurilla ja nakertajalla leikkaat terästä nopeasti, siististi ja tarkasti. Koneiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen sekä miellyttävään muotoiluun.

Katso Levyleikkurit ja nakertajat
Kuumailmapuhaltimet

Hitachin kuumailmapuhaltimet ovat ehdottoman turvallisia, selkeitä ja helppoja käyttää. Ne soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen kuten maalin ja lakan poistoon, kuivatukseen, sulattamiseen, muotoiluun, desinfiointiin ja kutistamiseen.

Katso Kuumailmapuhaltimet