skip_to_content

HiKOKI

Koki Finland Oy

Koki Holdings Ltd. (aikaisemmin Hitachi) on japanilainen sähkö- ja akkutyökalujen valmistaja, jonka alan johtavia tuotteita myydään maailmanlaajuisesti eri tuotemerkkien alla. Taustalla on yli 70 vuoden historia korkealaatuisten ja edistyksellisien ammattikoneiden valmistuksesta vaativaan käyttöön.
Koki Finland Oy toimii tuotteiden maahantuojana Suomessa, tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, jossa myös toimii koneiden huolto. Olemme osa pohjoismaista konsernia, johon kuuluvat emoyhtiö Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.
Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta.
Edustamiamme merkkejä ovat:
HIKOKI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
METABO sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
MFT kiinnikkeet ja ruuvit
BASSO paineilmanaulaimet
OLFA veitset
HiKOKI - HIGH PERFORMANCE POWER TOOLS
HiKOKI on Japanilainen sähkö- ja akkutyökalumerkki, joka on tuottanut luotettavia ja tehokkaita tuotteita yli 70 vuoden ajan. Korkealaatuiset HiKOKI -työkalut ja tarvikkeet on suunniteltu vaativaan käyttöön. Toiminta-ajatuksemme ”Driven by technology” mukaisesti jatkamme teknologian ja työkalujemme kehittämistä varmistaaksemme, että ammattilaiset saavat tehtyä työnsä nopeammin ja tehokkaammin. Esimerkkinä tästä ainutlaatuinen MULTI VOLT akkujärjestelmä, jota voi käyttää 36V MULTI VOLT -sarjan koneissa, mutta myös 18V koneissa.
METABO - PROFESSIONAL POWER TOOL SOLUTIONS
Metabowerke GmbH Saksan Nürtingenissä on perinteikäs ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Metabo-tuotemerkillä on kattava valikoima koneita ja tarvikkeita etenkin pääkohderyhmillemme metallinkäsittelyn ja metalliteollisuuden, sekä rakennusalan ammattilaisille. Vuonna 1924 Saksan Schwabenin Nürtingenissä perustetun Metabon tuotantolaitokset sijaitsevat Nürtingenin ohella myös Kiinan Shanghaissa.
Lisätietoja Metabon kansainväliseltä sivulta
MFT - KAIKKI LIITTYY KAIKKEEN
Kestävä ja kannattava rakennusprojekti vaatii, että ihmiset ja materiaalit pelaavat yksiin. Vuodesta 1832 saakka MFT on tehnyt työtä varmistaakseen tämän yhteispelin sujuvuuden kehittämällä edistyksellisiä ja ajanmukaisia kiinnikkeitä. Ne täyttävät tiukimmat vaatimukset ja soveltuvat käytettäväksi uusiin materiaaleihin ja entistä tehokkaampien koneiden kanssa. Kun valitset MFT:n, saat pysyvää ja vankkaa kiinnitystä kilpailukykyisin hinnoin. Meillä on pohjoismaiden laajin kiinnikevalikoima sekä kompressorit ammatilaisten käyttöön.

Koki Holdings Ltd. (aikaisemmin Hitachi) on japanilainen sähkö- ja akkutyökalujen valmistaja, jonka alan johtavia tuotteita myydään maailmanlaajuisesti eri tuotemerkkien alla. Taustalla on lähes 100 vuoden historia korkealaatuisten ja edistyksellisien ammattikoneiden valmistuksesta vaativaan käyttöön.

Koki Finland Oy toimii tuotteiden maahantuojana Suomessa, tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa, jossa tehdään myös koneiden huolto. Olemme osa pohjoismaista konsernia, johon kuuluvat emoyhtiö Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta. Edustamiamme merkkejä ovat:

  • HIKOKI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
  • METABO sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
  • MFT kiinnikkeet ja ruuvit
  • BASSO paineilmanaulaimet
  • OLFA veitset

 

HiKOKI - HIGH PERFORMANCE POWER TOOLS

HiKOKI on japanilainen sähkö- ja akkutyökalumerkki, joka on tuottanut luotettavia ja tehokkaita tuotteita yli 75 vuoden ajan. Korkealaatuiset HiKOKI -työkalut ja tarvikkeet on suunniteltu vaativaan käyttöön. Toiminta-ajatuksemme ”Driven by technology” mukaisesti jatkamme teknologian ja työkalujemme kehittämistä varmistaaksemme, että ammattilaiset saavat tehtyä työnsä nopeammin ja tehokkaammin. Esimerkkinä tästä ainutlaatuinen MULTI VOLT akkujärjestelmä, jota voi käyttää 36V MULTI VOLT -sarjan koneissa, mutta myös 18V koneissa.

METABO - PROFESSIONAL POWER TOOL SOLUTIONS

Metabowerke GmbH Saksan Nürtingenissä on perinteikäs ammattikäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen ja tarvikkeiden valmistaja. Metabo-tuotemerkillä on kattava valikoima koneita ja tarvikkeita etenkin pääkohderyhmillemme metallinkäsittelyn ja metalliteollisuuden, sekä rakennusalan ammattilaisille. Vuonna 1924 Saksan Nürtingenissä perustetun Metabon tuotantolaitokset sijaitsevat Nürtingenin ohella myös Kiinan Shanghaissa.

Lisätietoja Metabon kansainväliseltä sivulta

MFT - KAIKKI LIITTYY KAIKKEEN

Kestävä ja kannattava rakennusprojekti vaatii, että ihmiset ja materiaalit pelaavat yksiin. Vuodesta 1832 lähtien MFT on tehnyt työtä varmistaakseen tämän yhteispelin sujuvuuden kehittämällä edistyksellisiä ja ajanmukaisia kiinnikkeitä. Ne täyttävät tiukimmat vaatimukset ja soveltuvat käytettäväksi uusiin materiaaleihin ja entistä tehokkaampien koneiden kanssa. Kun valitset MFT:n, saat pysyvää ja vankkaa kiinnitystä kilpailukykyisin hinnoin. MFT:llä on  pohjoismaiden laajin kiinnikevalikoima sekä kompressorit ammatilaisten käyttöön.

Alabannerit_20223