skip_to_content

Meistä

Kestävät ja tehokkaat sähkö- ja akkutyökalut ammattikäyttöön

HiKOKI-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

Myymme laajaa tuotevalikoimaamme paikkakuntakohtaisesti valittujen jälleenmyyjiemme kautta.

Edustamiamme merkkejä ovat:

  • HIKOKI sähkö- ja akkutyökalut sekä tarvikkeet
  • MFT kiinnikkeet ja ruuvit
  • BASSO paineilmanaulaimet
  • BENDOF leikkurit ja taivuttimet
  • OLFA veitset

HiKOKI Power Tools Finland Oy

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Haluamme olla hyvä ja kiinnostava yhteistyökumppani jälleenmyyjillemme ja loppukäyttäjille.

HiKOKI

Hikoki Power Tools Finland Oy on osa pohjoismaista konsernia. Pohjoismaiseen HiKOKI-konserniin kuuluvat emoyhtiö HiKOKI Power Tools A/S Norjassa sekä tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Lisäksi Puolassa on MFT-kiinnitystarvikkeiden tuotanto.

Norjan emoyhtiöllämme on pitkä kokemus ammattityökalukaupasta vuodesta 1922 lähtien. HiKOKIn akku- ja sähkötyökalujen edustus alkoi Suomessa vuonna 1980. Tuotevalikoimaamme on aina kuulunut myös monipuolisesti erilaisia tarvikkeita ja käsityökaluja.

Vuodesta 2005 lähtien konsernimme omistaja on ollut Hitachi Koki Co. Ltd. Hitachi Kokilla on lähes 70 vuoden kokemus korkealaatuisten ja edistyksellisten sähkötyökalujen kehityksestä ja valmistuksesta ammattikäyttäjien tarpeiden mukaisesti. Hitachi Koki on aina panostanut tuotekehityksessään ennen kaikkea käyttömukavuuteen sekä moottoreiden ja akkujen energiatehokkuuteen.

Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale 2017, kun KKR osti Hitachi-konsernilta sähkötyökaluihin keskittyneen Hitachi Koki Co. Ltd:n. KKR on yksi maailman suurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksi valikoitui HiKOKI, kunnioittaen yhteistä historiaa Hitachin kanssa. Japaniksi KOKI tarkoittaa teollisuuskoneita. Tuotteet ovat yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin ja samojen tehtaiden ja ihmisten valmistamia. Logo koneen kyljessä on muuttunut.

 

Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale kun
Hitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneen
yrityksensä Hitachi Koki Co. Ltd:n KKR:lle, joka on yksi maailman
suurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksi
valikoitui HiKOKI, koska se kunnioittaa yhteistä historiaa Hitachin
kanssa yhdistäen sen yhtiön nykyisen nimeen Japanissa: Hitachi
Koki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.
Nimenmuutos ei vaikuta millään tavalla itse tuotteisiin, vaan
kyseessä on ainoastaan muutos logoon. Tuotteet pysyvät täsmälleen
samoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin.Hitachin 70-vuotisessa historiassa avautui uusi kappale kunHitachi-konserni myi heinäkuussa 2017 sähkötyökaluihin keskittyneenyrityksensä Hitachi Koki Co. Ltd:n KKR:lle, joka on yksi maailmansuurimmista pääomasijoitusrahastoista. Uudeksi nimeksivalikoitui HiKOKI, koska se kunnioittaa yhteistä historiaa Hitachinkanssa yhdistäen sen yhtiön nykyisen nimeen Japanissa: HitachiKoki. Japaniksi koki tarkoittaa teollisuuskoneita.Nimenmuutos ei vaikuta millään tavalla itse tuotteisiin, vaankyseessä on ainoastaan muutos logoon. Tuotteet pysyvät täsmälleensamoina ja yhtä korkealaatuisina kuin aina ennenkin.
penope_hitachi_rakennus

Yhteystiedot

Hikoki Power Tools Finland Oy
Tupalankatu 9, 15680 Lahti
Puh. 020 7431 530
Fax. 020 7431 531
E-mail: [email protected]

TILAUS
Puh. 020 7431 530
E-mail: tilaus(at)hikoki-powertools.fi

HUOLTO
Puh. 020 7431 542
Email: huolto(at)hikoki-powertools.fi

LASKUTUS
Puh. 020 7431 545
E-mail: laskutus(at)hikoki-powertools.fi

y-tunnus 1935865-1 VAT FI19358651

Aukioloajat

MA-PE 8:00-16:00

LA-SU SULJETTU