skip_to_content

Puukkosahanterät

.
Erikois

Erikoispuukkosahanterät on tarkoitettu erikoistöihin kuten eristeille, bitumille, lasikuidulle, jäähän ja pakastetulle lihalle. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Erikois
Puu + metalli

Sahalaitainen Bi-metalliterä soveltuu naulaiselle puulle sekä karkaisemattomille nauloille ja ruuveille. Joissakin terissä on TC kovametallihammastus, joka sopii karkaistuille nauloille. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Puu + metalli
Metalli

Bi-metalliterät soveltuvat teräksen ja ei-rautapitoisen metallin sahaukseen. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Metalli
Puu

Hitachin puulle tarkoitetut puukkosahanterät on valmistettu hiiliteräksestä. Ne soveltuvat pehmeiden materiaalien kuten puun, laminaatin ja muovin sahaukseen. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Puu
Ruostumaton teräs

TC-kovametalliterät on tarkoitettu ruostumattoman teräksen sekä karkaistujen naulojen ja ruuvien sahaukseen. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Ruostumaton teräs
Tiili

Nämä HM/TC-terät soveltuvat erityisesti tiiliskivelle, kevytbetonille ja sementtimateriaaleille. Hitachin puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joten terät sopivat useimpien valmistajien koneisiin.

Katso Tiili