skip_to_content

Taltat

.
Taltat 30 mm 6-KT

Hitachin taltat ovat karkaistuja ja pinnoitettuja, jonka ansiosta ne kestävät kovaa kuormitusta. Talttojen vahvistettu keskus minimoi kitkaa ja takaa optimaalisen voimansiirron. Nämä taltat sopivat työkaluihin, joissa on 30 mm kuusiokantatyökalukiinnitys sekä piikkaustoiminto pyörimisen estolla. Taltat on tarkoitettu betonin, kivimateriaalien ja muiden kivimateriaalien piikkaamiseen.

Katso Taltat 30 mm 6-KT
Taltat SDS-max

Hitachin SDS-max-taltat ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, minkä ansiosta taltat kestävät kovaa kuormitusta. Vahvistettu keskus minimoi kitkaa ja takaa optimaalisen voimansiirron. Taltat ovat yhteensopivia työkaluihin SDS-max-kiinnityksellä. Taltat soveltuvat piikkaukseen betoniin, luonnonkiveen ja muihin kivimateriaaleihin

Katso Taltat SDS-max
Piikkitaltat SDS-plus

Hitachin SDS-plus taltat ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, minkä ansiosta ne kestävät kovaa kuormitusta. Talttojen vahvistettu keskus minimoi kitkaa ja takaa optimaalisen voimansiirron. Taltat ovat yhteensopivia työkaluihin SDS-plus-kiinnityksellä. Ne soveltuvat piikkaukseen betoniin, tiileen, graniittiin ja muihin kivimateriaaleihin.

Katso Piikkitaltat SDS-plus