skip_to_content

Voimahylsyt

.
Voimahylsyt 1/2"

Hitachin voimahylsyt on valmistettu laadukkaasta kromi-molybdeeni-teräksestä. Ne soveltuvat vaativaan kuormitukseen. Hylsyt täyttävät standardien DIN 3129 ja DIN 3121 vaatimukset. PowerDrive-reunuksen (pyöristetyillä hampailla) ansiosta hylsyt kykenevät optimaaliseen voimansiirtoon ja niiden kuluminen on vähäistä.

Katso Voimahylsyt 1/2"
Voimahylsyt (joustava)

Hitachin voimahylsyt on valmistettu laadukkaasta kromi-molybdeeni-teräksestä. Ne soveltuvat vaativaan kuormitukseen. Hylsyt täyttävät standardien DIN 3129 ja DIN 3121 vaatimukset. PowerDrive-reunuksen (pyöristetyillä hampailla) ansiosta hylsyt kykenevät optimaaliseen voimansiirtoon ja niiden kuluminen on vähäistä. Joustava varsi helpottaa työskentelyä vaikeapääsyisissä paikoissa. Voidaan kallistaa enintään 15° akselinsa ympäri tai käyttää myös suorana (112 mm).

Katso Voimahylsyt (joustava)
Voimahylsyt (pitkä) 1/2"

Hitachin voimahylsyt on valmistettu laadukkaasta kromi-molybdeeni-teräksestä. Ne soveltuvat vaativaan kuormitukseen. Hylsyt täyttävät standardien DIN 3129 ja DIN 3121 vaatimukset. PowerDrive-reunuksen (pyöristetyillä hampailla) ansiosta hylsyt kykenevät optimaaliseen voimansiirtoon ja niiden kuluminen on vähäistä. Hylsyjen pitkänomainen muotoilu tekee vaikeapääsyisissä paikoissa työskentelyn helpommaksi.

Katso Voimahylsyt (pitkä) 1/2"