skip_to_content

Pyörösahanterät

Hitachilla on laaja valikoima korkealaatuisia ja ainutlaatuisesti muotoiltuja pyörösahanteriä, jotka soveltuvat ammattikäyttöön useimpiin käyttötarkoituksiin.
Pyörösahanterät

Hitachin tasapainoiset pyörösahanterät on valmistettu karkaistusta korroosionkestävästä teräksestä. Terien laserhiottu ura takaa siistin sahausjäljen ja vähentää melua ja tärinää. Niiden pinnoite suojaa ruosteelta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Tarkkuushiottu keskireikä takaa terän sopivuuden teränpitimiin, ja tarkkuushiotut kovapalat lisäävät terien kestävyyttä. Suuret mikrohiotut HM-kovametallihampaat mahdollistavat pitkän käyttöiän kovaa puuta tai alumiinia sahatessa ja pidentävät teroitusväliä.

Katso Pyörösahanterät
Timanttipyörösahanterät (Kivi)

Hitachin ammattitason timanttipyörösahanterät soveltuvat kivimateriaalilevyjen, laattojen, muovin, lasikuidun, polyesteripohjaisten materiaalien, epoksin, PVC- ja PE-putkien ja muiden muovimateriaalien katkaisuun. Terät leikkaavat nopeasti ja tarkasti. Ne sopivat käytettäväksi pyörösahoissa, kulmahiomakoneissa, rakennussahoissa ja pneumaattisissa sahoissa suurella nopeudella.

Katso Timanttipyörösahanterät (Kivi)