skip_to_content

Pistosahanterät

Kaarevat ja suorat linjat, reiät ja katkaisut - Hitachin pistosahanterillä voit sahata kaikenlaisia muotoja. Terävalikoimassamme on vaihtoehto lukuisiin käyttötarkoituksiin usealle eri materiaalille.

Hitachin pistosahanterät ovat äärimmäisen vahvoja ja kestäviä, sillä niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja.
Ruostumaton teräs

Hiiliteräksinen pistosahanterä soveltuu erittäin hienoon ja puhtaaseen pehmeiden materiaalien (pehmeän puun, puulevyjen ja muovin) katkaisuun. Hitachin pisto- ja puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joka on yhteensopiva useimpien konemerkkien kanssa (ks. pakkaus).

Katso Ruostumaton teräs
Metalli

Bi-metalliterät sopivat pehmeämmälle ja ei-rautapitoiselle metallille. Hitachin pisto- ja puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joka on yhteensopiva useimpien konemerkkien kanssa (ks. pakkaus).

Katso Metalli
Puu

Puun sahauksessa terävillä ja karkeilla terillä saadaan aikaan paras lopputulos. Käytä BiM-terää kovaan puumateriaaliin.Hitachin pisto- ja puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joka on yhteensopiva useimpien konemerkkien kanssa (ks. pakkaus)

Katso Puu
Erilaiset materiaalit

HM/CT-terä kestää erityisen hyvin kulutusta. Hitachin pisto- ja puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joka on yhteensopiva useimpien konemerkkien kanssa (ks. pakkaus).

Katso Erilaiset materiaalit
Puu + metalli

Bi-metalliterä soveltuu naulaiselle puulle, metallilevyille, putkille, profiileille, alumiinille, muoville ja kovapuulle. Hitachin pisto- ja puukkosahanterissä on yleismallinen teränkiinnityspää, joka on yhteensopiva useimpien konemerkkien kanssa (ks. pakkaus).

Katso Puu + metalli