skip_to_content

Monitoimikoneiden tarvikkeet

.
Ruostumaton metalli

HM/TC-multiterissä on STARLOCK-työkalukiinnitys ja ne ovat yhteensopivia tunnetuimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa. "TC-nauha"-teriä voidaan käyttää teräs-/metallilevyille, karkaistuille ruuveille ja nauloille (maks 50HRC).

Katso Ruostumaton metalli
Puu

Puun sahauksessa terävillä ja karkeilla terillä saadaan aikaan paras lopputulos. Käytä BiM-terää kovaan puumateriaaliin. Hitachin multiterissä on STARLOCK-/OIS12-työkalukiinnitys, joten ne ovat yhteensopivia useimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa.

Katso Puu
Hionta

Hiomaterät eritasoisilla karkeuksilla poistavat tehokkaasti laastit, laattaliimat jne. Niissä on STARLOCK-/OIS12-työkalukiinnitys, joten ne ovat yhteensopivia useimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa.

Katso Hionta
Erikois

Pienet sahalaitaiset terät soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi erilaisissa eristeissä. Ylimääräisellä titaanitridipinnoitteella olevat terät ovat kestäviä, ja niillä voi leikata "hankaavia" materiaaleja kuten kevytbetonia, lastulevyä ja kipsilevyä. Niissä on STARLOCK-/OIS12-työkalukiinnitys, joten ne ovat yhteensopivia useimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa.

Katso Erikois
Metalli

Bi-metalliterät sopivat pehmeämmälle ja ei-rautapitoiselle metallille. Niissä on STARLOCK-työkalukiinnitys, joten ne ovat yhteensopivia useimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa.

Katso Metalli
Puu / Metalli

Terät suuremmilla bi-metallihampailla sahaavat/leikkaavat nopeasti puuta sekä karkaisemattomia ruuveja ja nauloja. Niissä on STARLOCK-työkalukiinnitys, joten ne ovat yhteensopivia useimpien monitoimikonemerkkien kanssa. Terät sopivat käytettäväksi mm. Hitachin CV18DBL- ja CV350V-monitoimikoneiden kanssa.

Katso Puu / Metalli