skip_to_content

Poravasaranterät

Kaikki kiven ja betonin parissa työskentelevät haluavat laadukkaat työkalut työnsä helpottamiseksi. Poravasaranterämme tekevät "mahdottomasta" mahdollista.
Poravas.terä SDS-plus/4plus

Hitachin SDS-plus-poravasaranterät on suunniteltu nopeaan poraukseen. Terät sopivat kaikille betonilaaduille, myös raudoitetulle. Ne soveltuvat mm. betonin, tiilin, laattojen, marmorin, muurikiven, luonnonkiven ja muiden kivimateriaalien poraamiseen. Terät ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, mikä lisää terien käyttöikää. Patentoitujen kierteiden ansiosta porauspölyn poistaminen käy tehokkaasti, porauskitka on vähäistä ja poraaminen on nopeampaa. Kovametalliterän keskittävä kärki helpottaa keskittämistä ja mahdollistaa tarkan porauksen. Terät ovat yhteensopivia työkaluille, joissa on SDS-plus-kiinnitys.

Katso Poravas.terä SDS-plus/4plus
Poravas.terä V-PLUS

Hitachin SDS-plus-poravasaranterät on suunniteltu nopeaan poraukseen. Ne ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, mikä lisää terien käyttöikää. Terät on varustettu kahdella terällä ja kaksinkertaisella kierteellä, mikä takaa vakauden ja paremman leikkuukyvyn. Uudenlainen kartiomainen kierrerakenne vähentää porauskitkaa ja terien taipumista. Vahvistettu keskittävä kärki tekee keskittämisestä helppoa. Terien muotoilu mahdollistaa tehokkaan pölynpoiston porausreiästä. Terät ovat yhteensopivia kaikkien SDS-plus työkalujen kanssa. Terät soveltuvat mm. betonin, tiilin, laattojen, marmorin, muurikiven, luonnonkiven ja muiden kivimateriaalien poraamiseen.

Katso Poravas.terä V-PLUS
Poravas.terä SDS-max

Hitachin SDS-Max-poravasaranterät ovat kestäviä ja soveltuvat nopeaan poraukseen. Kaikki yli 16 mm koot on varustettu neljällä leikkuuterällä. Terät ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, mikä vähentää porauskitkaa ja taipumista sekä pidentää käyttöikää. Patentoitujen kierteiden ansiosta porauspölyn poistaminen käy tehokkaasti, porauskitka on vähäistä ja poraaminen on nopeampaa. Kovametalliterän keskittävä kärki helpottaa keskittämistä ja mahdollistaa tarkan porauksen. Uusi syvempi pölypoistokanava poistaa porauspölyn nopeammin ja pidentää terän elinikää huomattavasti. Terät ovat yhteensopivia kaikkien SDS-max-kiinnityksellä olevien työkalujen kanssa. Terät soveltuvat mm. betonin, tiilin, laattojen, marmorin, muurikiven, luonnonkiven ja muiden kivimateriaalien poraamiseen.

Katso Poravas.terä SDS-max
Poravas.terät Zentromax

SDS-max-poravasaranterät on suunniteltu nopeaan poraukseen. Zentro Max -terissä on 4-leikkuinen kärki vakaaseen ja tehokkaaseen työskentelyyn. Terät ovat karkaistuja ja pintakäsiteltyjä, mikä vähentää pinnan kulumista ja taipumista sekä lisää terien käyttöikää. Patentoitujen kierteiden ansiosta porauspölyn poistaminen käy tehokkaasti, porauskitka on vähäistä ja poraaminen on nopeampaa. Kovametalliterän keskittävä kärki helpottaa keskittämistä ja mahdollistaa tarkan porauksen. Uusi syvempi pölypoistokanava poistaa porauspölyn nopeammin ja pidentää terän elinikää huomattavasti. Terät ovat yhteensopivia työkaluille, joissa on SDS-max-kiinnitys. Terät soveltuvat mm. betonin (myös raudoitetun), tiilin, laattojen, marmorin, muurikiven, luonnonkiven ja muiden kivimateriaalien poraamiseen.

Katso Poravas.terät Zentromax